5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yerının örtüsüz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Ağır sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son aşama ciddi bir öneme sahiptir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve davranışlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini makul bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları strüktürlmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir Yangın kapısı istanbul yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını sağlamlar.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page